Beginnen er door de coronacrisis gaten te vallen in je agenda of, erger nog, is je ondernemersagenda voor onbepaalde tijd helemaal leeg? Veel Nederlandse ondernemers zien de orders sterk afnemen of kunnen in deze tijd eigenlijk helemaal geen zaken doen. Wat doe je dan met je tijd? Het is een goed idee om alles in orde te maken voor ná de coronacrisis.

We komen hieruit, al weten we niet precies wanneer. Er komt een moment waarop jij weer kunt gaan vlammen als ondernemer en dan wil jij er voor 100 procent voor gaan. Nu alvast werken aan de toekomst, zodat je na de crisis écht klaar bent om weer te gaan rocken? Vernieuw dan je website!

Dit is hét moment om je website te vernieuwen!

Natuurlijk is het heel vervelend om te zien hoe je ondernemersagenda steeds meer lege vakken begint te vertonen. Je kunt in de tuin gaan zitten of een filmpje kijken, wachten tot je weer echt kunt gaan ondernemen. Er is een betere optie! Veel ondernemers hebben het onder normale omstandigheden te druk om de website goed bij te houden, te onderhouden en aan te vullen met verse content.

Een aardig deel van de Nederlandse bedrijfswebsites is verouderd en staat eigenlijk stil. Dat doet je online vindbaarheid geen goed, maar het risico is ook groot dat je website niet meer helemaal voldoet aan de verwachtingen van de klant van vandaag. Je hebt nu de tijd om ermee aan de slag te gaan, dus dit is hét moment om je website te vernieuwen. Na deze nare crisis kun jij er dan weer fris tegenaan.

Professionele website die bij jou en je doelgroep past

Je hebt als ondernemer een professionele website nodig. Dat staat vast. Veel ondernemers hebben in het verleden wel gezorgd voor de bouw van een professionele website, maar hebben hier vervolgens niet meer naar omgekeken. Bij drukte is het onderhoud van de website vaak de eerste taak die komt te vervallen. Past jouw website nog wel bij jouw bedrijf en bij de manier waarop jouw onderneming zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld?

Belangrijker nog, past jouw website wel bij de doelgroep die jij nu aan wilt spreken en biedt je website alles wat jouw ideale klant van jou verwacht? Als je twijfelt, of je weet gewoon zeker dat je website niet (meer) optimaal is, dan staat Misterdot voor je klaar. Wij zorgen voor een professionele website die past bij jouw bedrijf van nu én jouw ideale klant van nu.

Wij bouwen de perfecte website voor jou

Een website werkt voor jouw bedrijf, maar dan moet de website wel perfect zijn. Deze moet aansluiten bij jouw onderneming, bij wat jij uit wilt stralen en bij wat je doet. Daarnaast hoort deze ook je doelgroep optimaal aan te spreken. Wij bouwen deze website graag voor je, zodat jij er weer maximaal voordeel uit kunt halen. Schrijf je de teksten het liefst zelf? Dat is geen probleem. Heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten of wil je het helemaal uitbesteden? Dat kan ook. Wij nemen je alle zorg uit handen, maar alleen als jij dat wilt.

 

Reken op de kwaliteiten van Misterdot

Wil jij straks, na de coronacrisis, weer een vliegende start nodig? Wij zorgen er graag voor dat jij dit doet met een nieuwe, professionele website die perfect bij je past. Wij zorgen voor een snelle oplevering van de website, zodat je zeker weet dat je website klaar is als jij weer kunt gaan rocken in de wereld van ondernemen. Ben je benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.