Hoe werkt de bouw van je website

In 10 stappen

In 10 stappen online met je nieuwe website

Neem contact op

Hier begint het natuurlijk mee: neem contact met ons op en vertel ons over wat je allemaal in gedachte hebt voor je nieuwe website.
Een kleine brainstorm over je ideeën, vragen over onze diensten of gewoon even kijken of wij een goede match voor je zijn.
Contact opnemen is eenvoudig: bel ons op 085-0160504, stuur een mailtje naar info@misterdot.nl of vul het formulier op de website in.

Lever je content aan

We hebben een speciaal paneel ontwikkeld waar je de content voor je website eenvoudig kunt aanleveren, dus: je logo, de menustructuur van je website, teksten en afbeeldingen.
Heb je nog niet alles gereed? Geen probleem, je kunt het schrijven van de teksten en het zoeken van afbeeldingen ook aan ons uitbesteden. 

We duiken erin

Nu kunnen wij aan de slag gaan! We gaan de content die je hebt aangeleverd bekijken. We zullen vaak nog vragen of ideeën hebben over de content of over het design, daar nemen we dan contact voor met je op.

We bouwen een vrijblijvende opzet

We kunnen nu een eerste opzet van de voorpagina voor je gaan bouwen om te zien of we je helemaal goed hebben begrepen. Dit voorstel is helemaal vrijblijvend, vind je het niks en geloof je ook niet dat wij je ideeën naar een mooie website kunnen gaan bouwen? Geen probleem, je zit nergens aan vast.

Opdrachtbevestiging en aanbetaling

Ben je enthousiast over de opzet dan sturen we je een opdachtbevestiging die je digitaal kunt ondertekenen. In de opdrachtbevestigen vind je alle informatie over het pakket dat je gaat afnemen en onze werkwijze.Geen kleine lettertjes maar alles eenvoudig en simpel uitgelegd. Ook vragen we een aanbetaling van de eerste 3 maanden van het pakket.

We bouwen de voorpagina af

We gaan nu de voorpagina helemaal afbouwen. Tijdens de bouw kun je met ons meekijken. In principe heb je daarna nog één wijzigingsronde waarin je al je wijzigingen kunt doorgeven. Daar zijn we natuurlijk flexibel mee, het belangrijkste is dat jij tevreden bent.

Overige pagina's

Nu dat de voorpagina van je website klaar is kunnen we ook de resterende pagina’s gaan bouwen. Ook hier kun je meekijken met de bouw.

Domeinnaam en e-mail

Zodra je website gereed is, registreren of verhuizen we je domeinnaam en koppelen we deze aan je website. Je ontvangt van ons ook de logingegevens voor de e-mail.

Lanceren

Gefeliciteerd! Je website kan online. We melden je website nu aan bij Google, en sluiten deze aan op ons platform voor updates.

Nooit helemaal klaar

Je website is natuurlijk nooit helemaal klaar. Je kunt je website altijd weer aanpassen, dat kun je zelf doen of kun je door ons laten doen.

Ja! Ik wil een nieuwe website

Wil je al direct een nieuwe website voor je bedrijf bestellen of heb je vragen? Vul dan je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Misterdot

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier je telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op.

Wil je liever zelf bellen wanneer het jouw uitkomt, geen probleem. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

Tel: 085 - 016 05 04