Houd jij van verrassingen? Waarschijnlijk wel die rond 5 december, bij je verjaardag of die onder de kerstboom liggen. Maar houd je ook van verrassingen bij het maken van je nieuwe website? Waarschijnlijk NIET, maar helaas krijg je toch te maken met het o zo bekende ‘service contract’ van je webdesigner. Dat moet toch anders kunnen!

Teveel focus op opstartkosten

Veel ondernemers kijken alleen naar de opstartkosten van een website. Een stukje design, stockfoto’s, hosting en het daadwerkelijke bouwen. Vaak is dit al enkele duizenden euro’s als je een beetje fatsoenlijke website wilt. Je denk dat je met deze all-in-one prijs klaar bent voor de komende jaren, maar helaas, want dan valt het woordje ‘beheer en onderhouden’.

WAT?! … Moet je nu ook nog 15 tot 100 euro per maand betalen voor het up-to-date houden van je website? Ja, dat zijn de gemiddelde tarieven die webdesigners vragen. Dat neemt nogal een fors deel van je marketingbudget in beslag. Waarom vragen ze dit?

Oud business model

Vrijwel 98% van ALLE webdesigners werkt met een oud business model. Ze maken een website voor een hoge opstartprijs en moeten daarna veel service leveren die ze lastig kunnen door belasten aan de klant. Om de omzet stabiel te houden verkopen ze dus ook ‘onderhoudsabonnementen’.

Als deze abonnementen nu goed waren, dan is het meer dan zijn geld waard, maar wij zien soms echt tenenkrommende websites waar veel geld voor is betaald. Veel webdesigners zijn heel goed in design, maar vraag ze niets over de SEO en techniek. En waar kijkt Google nu naar… juist techniek.

Zwaar verouderde websites

Wij zien regelmatig websites die zwaar verouderd zijn, niet beveiligd zijn, niet responsive zijn, dubbele content bevatten, extreem lange laadtijd hebben en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Ga naar www.internet.nl en kijk welke score jouw website heeft. Spreek je webbouwer aan op deze punten en eis dat hij hier werk van maakt! Je wilt toch klanten halen uit je website?!

Website bouw en beheer voor één prijs

Als je hartslag weer iets is gezakt nadat je tot de conclusie bent gekomen dat je websitebouwer heeft liggen slapen is het tijd voor actie! Stap over naar Misterdot en wij bouwen en beheren je website voor een vast laag bedrag per maand! Vanaf € 8,- per maand heb je al een perfecte website! Jij wilt toch ook een website waar je geen zorgen over hebt?

Je wilt zorgeloos ondernemen en de website bij een betrouwbare partij onderbrengen. Bekijk en bel onze referenties om te vragen hoe tevreden ze zijn. Neem contact met ons op en neem afscheid van je huidige ‘old-school’ webbouwer.