Met al meer dan 15 jaar ervaring in de internetwereld van hosting, domeinnamen, webdesign en webdevelopment hebben wij in december 2017 met veel enthousiasme ons nieuwe bedrijf Misterdot gelanceerd. We vertellen je in bericht graag waarom Misterdot niet zomaar een webdesignbureau is.

De ondoorzichtige wereld van webdesign en websitebouwers
In de afgelopen jaren heeft de techniek op internet een vogelvlucht genomen, zo zijn we van de eerste eenvoudige HTML pagina’s via flash naar snelle HTML 5 pagina’s gegaan en hebben we de logge grote servers ingeruild voor snelle oplossingen in de cloud. De wereld van webdesigners en webbureau’s lijkt echter niet mee gegaan te zijn met de tijd en is in afgelopen jaren alleen maar ingewikkelder geworden. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe website raak je dan ook al snel verdwaald in het grote aanbod. Erg onderscheidend zijn deze bedrijven niet waardoor er voor hen niets anders op zit dan te concurreren op de prijs van de ontwikeling van je website. Er zit natuurlijk wel een addertje onder het gras: nadat je website is opgeleverd zijn er nog jaarlijks terugkerende kosten voor de hosting, domeinnaam, SSL certificaat en een duur servicecontract voor het onderhouden en updaten van de website. Bedragen tussen de € 200 en € 400 per jaar zijn hierbij niet vreemd. De goedkope website blijkt achteraf dus vaak helemaal niet zo goedkoop.

De kosten voor websites opnieuw bekeken
De kosten voor het ontwikkelen, onderhouden en hosten van websites zijn in de afgelopen jaren door nieuwe technieken flink gedaald. Voor het nieuwe businessmodel van Misterdot hebben wij dan ook niet gekeken naar wat andere aanbieders van websites rekenen voor hun diensten maar hebben wij eens gekeken naar wat het maken en onderhouden van een website vandaag de dag nu echt kost. Onze conclusie: websites zijn veel te duur en de ontwikkeling is niet transparant! Webdesigners maken nog steeds gebruik maken van achterhaalde technieken of steken het verschil simpelweg in hun eigen zak.

Klaar voor de toekomst met Misterdot
Websites die wij voor onze klanten ontwikkelen zijn klaar voor de toekomst. Naast een moderne uitstraling zijn al onze websites ook technisch gezien vooruitstrevend en scoren wij met al onze opgeleverde websites als één van de weinige providers in Nederland een 100% score op de laatste internet standaarden volgens internet.nl. Onze websites zijn voorzien van o.a. SSL, HSTS, IPv6 en DNSSEC.
Extra aandacht besteden wij aan de snelheid van de website. Een snelle website is namelijk niet alleen goed voor een betere gebruikservaring van de bezoeker en een hogere notering bij de zoekmachines maar is ook nog is beter voor het mileu: wij hosten meer websites met minder servers en gebruiken zo minder elektriciteit.

 

Ben je net zo enthousiast over onze websites geworden als wij? Bestel dan vandaag nog je website via het contactformulier