Indruk maken met je website… dat gaat niet vanzelf! Wereldwijd zijn er meer dan een miljard verschillende websites te vinden. Je kunt je voorstellen dat je heel wat uit de kast moet trekken om indruk te maken. Je wilt opvallen tussen al die andere websites, maar hoe doe je dat? Dat is eenvoudig.

Je laat je website bouwen door Misterdot, tegen een vast bedrag per maand. Wij zorgen ervoor dat jouw website uniek is en er écht uitspringt. Hoe wij dat doen? Hiervoor besteden wij veel aandacht aan drie belangrijke factoren, namelijk de bezoeker, de functionaliteiten en de uitstraling. Natuurlijk vertellen we je hier graag wat meer over.

Aandacht voor de bezoeker

Er zijn websites waarop vooral aandacht wordt besteed aan het bedrijf, aan wat het bedrijf graag wil en hoe het bedrijf alles over wil brengen. Dit is de verkeerde insteek. Het gaat niet om het bedrijf, maar het gaat om de bezoeker. Daarnaast zijn er ook websites die volledig ingericht worden voor Google, om hoge posities te halen. Dit is voor de bezoeker vaak hinderlijk, dus ook niet aan te raden. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker zich volledig thuis voelt op jouw website, dat hij of zij zich direct aangesproken voelt en écht het idee heeft alsof de website voor de bezoeker gemaakt is. Daar win je punten mee en daar val je mee op. Klant is koning, dus de online bezoeker hoort centraal te staan.

De juiste functionaliteiten toepassen

Wij kijken goed naar wat jouw website nodig heeft om de online bezoekers optimaal van dienst te zijn. Is er bijvoorbeeld een contactformulier nodig, een afsprakensysteem, een zoekfunctie of misschien een module op kostenberekeningen te maken? Wij controleren goed waar jouw website beter van wordt en, vooral, waar de bezoeker heel blij van wordt. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website alle functionaliteiten krijgt die het nodig heeft om de beste indruk te maken. Door de juiste functies te implementeren wordt er veel frictie voorkomen en dat is belangrijk, zeker in deze tijd, waarin mensen alles het liefst zo snel en makkelijk mogelijk krijgen.

De perfecte uitstraling realiseren

Het is uiteindelijk natuurlijk vooral ook het design dat bezoekers verleidt om verder te kijken. Wanneer de uitstraling van je website niet aanspreekt, dan vertrekken bezoekers weer en komen zij niet meer terug. Het is dus heel belangrijk om het beste design te vinden voor jouw website. Hierbij houden wij rekening met jouw huisstijl, maar natuurlijk ook met wat jouw specifieke doelgroep verwacht. We houden de zaken zo eenvoudig mogelijk, zorgen voor een responsive design, maken gebruik van de juiste kleuren en voegen sprekende visuals toe aan het ontwerp. Zo krijg je een aantrekkelijke website die direct de aandacht vast weet te pakken.

Wil jij ook een unieke website?

Jouw website is één van de miljoenen websites in Nederland, één van de ruim miljard websites wereldwijd. Wij zorgen ervoor dat jouw website opvalt, door deze uniek en pakkend te maken. Zo wérkt jouw website voor jou, zoals het hoort. Wil jij ook een unieke website en ben je benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen doen? Neem dan gerust eens contact met ons op.