Webbouwers zijn er in overvloed. Soms denken we wel eens waar komen ze allemaal vandaan! Helaas is niet iedere webbouwer de juiste keuze. Sterker nog, het risico dat je ruzie krijgt met jouw gekozen webbouwer is vrij groot!

Het is namelijk zo dat veel webbouwers helemaal niet zo professioneel zijn als zij zeggen! Dit levert na verloop van tijd problemen, irritatie en ruzie op. Hoeveel mensen ken jij die ruzie hebben gehad met hun webbouwer?! Gelukkig is er Misterdot, want bij ons betaal je een vast laag bedrag per maand en krijg je top-service!

Wij geven je 5 redenen waarom je altijd ruzie krijgt met je webbouwer! Deel dit blog!

1. Hij komt afspraken niet na

Veel ondernemers ervaren dat hun webbouwer de afspraken niet nakomt. Er wordt een website opgeleverd die niet aan de wensen voldoet. Er worden bedragen in rekening gebracht die hoger zijn dan van tevoren afgesproken. En de afgesproken deadlines voor oplevering worden niet behaald.

Fijn zo’n webbouwer die niet zijn afspraken nakomt. Zo kun jij als ondernemer natuurlijk nooit goed ondernemen! Het niet nakomen van afspraken is de grootste irritatie bij ondernemers!

2. Reactietijd erg traag

Als je nu een probleem met je website hebt, dan wil je niet vijf werkdagen wachten tot je webbouwer eens aan komt zetten met een reactie op jouw probleem. Dat kost je in het slechtste geval veel geld. Veel webbouwers reageren niet tijdig en deze trage reactietijd brengt ondernemers vaker in de problemen.

Veel webbouwers verdienen niet genoeg met het maken van websites. Ze moeten namelijk scherpe prijzen rekenen en toch ook veel service bieden. Klanten die allerlei aanpassingen willen komen vaak helemaal onderaan de lijst te staan. Het komt ook vaak voor dat een webbouwer nog een part-time baan ernaast neemt en dus slecht bereikbaar is. Erg fijn als je website uit de lucht is of er nu iets aangepast moet worden.

3. Dure kosten voor onderhoud

Je hebt al een behoorlijke prijs aan je webbouwer betaald om een ‘professionele’ website geleverd te krijgen. Dan ineens blijkt dat je ook nog eens torenhoge tarieven moet betalen om je website fatsoenlijk te laten onderhouden. Daar had je geen rekening mee gehouden (en is eigenlijk ook helemaal niet nodig).

Als je echter een goede website maakt, dan is het onderhouden erg eenvoudig! De webbouwer moet ergens winst op maken, dus belast hij dure kosten door aan je. Weer een puntje van ruzie! Denk aan kosten als:

  • Domeinnaam (.nl)
  • Webhosting (met weinig opslag)
  • SSL certificaat
  • Het onderhoud.

4. Website vaak uit de lucht

De ene storing na de andere storing op je website of je e-mail die weer eens uit de lucht is… Je wilt er niet aan denken, maar in de praktijk gebeurt het wel vaak. Het kan enige tijd duren voordat je de storing zelf in de gaten hebt, waardoor je ook lang niet altijd weet hoe lang je website al uit de lucht is. In het meest beroerde geval duurt het ook weer een flinke tijd om je website weer online te krijgen. Dat gaat je klanten kosten!

Veel webbouwers hebben één server waarop ze al hun klanten hosten. Dit is namelijk de goedkoopste oplossing voor hun, maar voor jou is dit niet fijn. Als een van zijn andere klanten teveel bezoekers krijgt, dan gaat jouw site trager werken.

5. SEO van website droevig slecht

Een professionele website is een website met een focus op SEO, ofwel Search Engine Optimization. Als jouw website totaal onvindbaar is in Google, dan kun je het grote succes wel op je buik schrijven. Helaas denken veel webbouwers alles te weten van SEO, maar werken zij volgens verouderde regels en richtlijnen. Hierdoor is je website op het vlak van SEO ronduit waardeloos.

Wij zien regelmatig zulke SLECHTE websites langskomen die gebouwd zouden zijn door ‘professionele webbouwers’. Je zou verwachten dat een nieuwe website tot klanten moet leiden, maar dit is zelden het geval. Waarom laat je dan een nieuwe website maken?! Als je webbouwer geen focus heeft op de het hoger komen in Google dan ga je veel klanten missen. Een website moet iedere maand klanten opleveren!

Laat je website bouwen door Misterdot!

Wil jij zeker weten dat jij géén ruzie krijgt met je webbouwer, gewoon omdat jouw webbouwer wél precies doet wat hij hoort te doen? Dan kom je uit bij Misterdot. Tegen een vast laag bedrag per maand bouwen wij jouw ideale website én bieden wij je een voortdurend optimale service. Wij rekenen GEEN opstart of bouwkosten!

Benieuwd naar onze klanten? Bekijk onze referenties en neem contact met ons op. Binnen 2 weken is vaak je nieuwe website in de lucht!

9.7

Super eerlijk en professioneel

We hadden snel een mooi en professionele website nodig. Geen uitgebreide site waarop je blijf zoeken maar eenvoudig en duidelijk, Toen [...]
- Barendrecht

Dit is klantgerichtheid!

Fantastische ondersteuning en support door Albert, met een mooie website als resultaat. Persoonlijke aandacht is erg prettig en alles Wordt goed [...]
- Cromvoirt

Geweldig!

Werken met Misterdot bleek een professioneel feestje! De samenwerking met Albert en af en toe met Maurice verliep in alle [...]
- Hilversum

Geweldig!!

Samenwerken met Mister Dot is een waar professioneel feestje! De samenwerking met vooral Albert en af en toe ook Maurice [...]
- Hilversum

Fantastisch

MisterDot denkt mee, kan omgaan met 100000 vragen … en heeft er werkelijke een prachtige site van gemaakt waar ik [...]
- amersfoort
69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10