Onze service

Top service voor een top prijs

De kosten voor het ontwikkelen, onderhouden en hosten van websites zijn in de afgelopen jaren door nieuwe technieken flink gedaald. Voor het businessmodel van Misterdot hebben wij niet gekeken naar wat andere aanbieders van websites rekenen voor hun diensten maar hebben wij eens gekeken naar wat het maken en onderhouden van een website vandaag de dag nu echt kost.

Onze conclusie: websites zijn veel te duur en de ontwikkeling is niet transparant! Webdesigners maken nog steeds gebruik maken van achterhaalde technieken of steken het verschil simpelweg in hun eigen zak.

Een professionele website naar jouw wensen

Alle websites die wij bouwen zijn compleet, professioneel en klaar voor het aantrekken van nieuwe klanten voor je bedrijf. Wij werken niet met templates maar bouwen de website in overleg met jou helemaal op maat zodat je website een unieke uitstraling heeft. Een website bij ons bestellen is zonder risico: ben je niet tevreden met het resultaat dan brengen wij je niets in rekening.

De websites die wij bouwen zijn inclusief:

SEO vriendelijke pagina’s

De term SEO is een afkoring voor ‘Search Engine Optimization’ ofwel: zoekmachine optimalisatie. Bij SEO worden verschillende technieken gebruikt om ervoor te zorgen dat je website hoog scoort in Google. Dit is dé manier voor het verkrijgen van gratis en betere leads bouwen zijn voorzien van SEO vriendelijke pagina’s.

Responsive design

Meer dan 50% van van alle bezoekers bezoekt je website tegenwoordig via een mobiel apparaat, dat kan een smartphone of tablet zijn. Een responsive website past zicht automatisch aan, aan de resolutie van het beeldscherm van de bezoeker. Zo kun je er zeker van zijn dat elke bezoeker je website goed en duidelijk in beeld krijgt.

Top service na de oplevering

Razendsnelle hosting

Je website wordt gehost op het razendsnelle hostingplatform van Misterdot. Dit redundante platform is speciaal ontwikkeld voor de websites van Misterdot en voldoet aan al je eisen op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid.

Zo zijn alle websites standaard voorzien van een SSL certificaat (het slotje bij httpS) en gebruiken wij uitsluitend A-merk hardware en SSD hardeschijven. Dit resulteert in een uptime van meer dan 99,99%.

Hosting in een CO2-neutraal datacenter

Onze servers worden gehost in één van de meest toonaangevende datacenters van Nederland. Het datacenter is volledig CO2-neutraal dankzij aanzienlijke energiebesparingen, het gebruik van groene energie en investeringen in wereldwijde groene projecten.

Content Updates

Er is niets vervelender dan wanneer je een wijziging aan je website wilt laten doorvoeren je hier direct een rekening voor krijgt of nog erger: je webbouwer is niet bereikbaar.

Wij doen dit anders!
Alle websites die wij bouwen komen inclusief een aantal content updates per jaar. Voor het maken van wijzigingen aan je website zoals bijvoorbeeld het wijzigen van een foto of een nieuwe pagina toevoegen kun je bij ons kosteloos terecht.

Voer je de wijzigingen toch liever zelf door dan is dat ook geen probleem, onze websites worden geleverd met een uitgebreid beheerpaneel waar je ook zelf je website kunt beheren.

Onderhoud en updates

Ons werk houd niet op na oplevering van je website. Wij voorzien je website van de benodigde (beveiligings)updates.

Dagelijkse backups
Mocht er al ondanks al onze voorzorgmaatregelen er zich toch een calamiteit voordoen dan kunnen wij je website weer razendsnel herstellen met een backup. Ook voor menselijke foutjes (je hebt bijvoorbeeld per ongeluk een foto of een stuk tekst verwijderd) kunnen we de benodigde onderdelen eenvoudig herstellen.
Al onze backups worden op een geografisch gescheiden locatie opgeslagen.

Performance monitoring
Net als dat wij onze servers 24/7 monitoren zo houden wij ook je website zelf in de gaten. Zo kijken wij bijvoorbeeld of de website nog snel laadt en of alle onderdelen nog op de juiste manier werken. Zo ben je ervan verzekerd dat je website niet alleen altijd online is maar ook altijd op de juiste manier werkt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Misterdot werken wij dagelijks met veel enthousiasme aan de websites van onze klanten zonder daarbij mens, milieu en maatschappij uit het oog te verliezen.

Eerder op deze pagina heb je bijvoorbeeld al kunnen lezen dat het datacenter waar wij onze servers hosten volledig CO2-neutraal is. Ook in onze werkomgeving gebruiken wij uitsluitend energiezuinige apparatuur.

Ook kiezen wij elk jaar wij tenminste twee goede doelen die wij financieel ondersteunen.

Ons inzetten voor mens, milieu en maatschappij doen wij graag samen met onze klanten. Heb je een idee over hoe wij ons op dit gebied kunnen verbeteren dan horen wij het graag!

Snel een website nodig?

Vul dan snel je gegevens in

Contactformulier

Contact per e-mail is ook geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier je telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op.