Geen opstartkosten

Je geloof ons niet?

Je kunt het misschien niet geloven: een professionele website op maat zonder opstartkosten?!
Andere webdesigners willen je maar al te graag doen geloven dat dit niet kan maar de waarheid is anders: met de juiste tools, ervaring en kennis worden websites sneller dan ooit gebouwd. Op deze pagina leggen we je alles uit.

De ondoorzichtige wereld van webdesigners

In de afgelopen jaren heeft de techniek op internet een vogelvlucht genomen, zo zijn we van de eerste eenvoudige HTML pagina’s via flash naar snelle HTML 5 pagina’s gegaan en hebben we de logge grote servers ingeruild voor snelle oplossingen in de cloud.

Software voor het bouwen van websites heeft een zelfde vooruitgang geboekt. Waar je als webdesigner enkele jaren geleden nog een groot deel van de tijd bezig was met het schrijven van code en programmeren neemt deze software je dit werk uit handen. Deze krachtige combinatie van techniek, kennis en ervaring zorgt ervoor dat websites sneller en beter gebouwd kunnen worden dan tevoren.

De wereld van webdesigners en webbureau’s lijkt echter niet mee gegaan te zijn met de tijd en is in afgelopen jaren alleen maar ingewikkelder geworden. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe website raak je dan ook al snel verdwaald in het grote aanbod. Erg onderscheidend zijn deze bedrijven niet waardoor er voor hen niets anders op zit dan te concurreren op de prijs van de ontwikeling van je website.

Er zit natuurlijk wel een addertje onder het gras: nadat je website is opgeleverd zijn er nog jaarlijks terugkerende kosten voor de hosting, domeinnaam, SSL certificaat en een duur servicecontract voor het onderhouden en updaten van de website. Bedragen tussen de
€ 200 en € 400 per jaar zijn hierbij niet vreemd. De goedkope website blijkt achteraf dus vaak helemaal niet zo goedkoop.

9.7

geweldig en ook nogeens snel!

mijn ervaring met misterdot kan ik niet anders beschrijven dan geweldig. zonder te veel poespas was het zo geregeld. in [...]
- Schiedam
72 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

De kosten voor websites opnieuw bekeken

De kosten voor het ontwikkelen, onderhouden en hosten van websites zijn in de afgelopen jaren door nieuwe technieken flink gedaald. Voor het nieuwe businessmodel van Misterdot hebben wij dan ook niet gekeken naar wat andere aanbieders van websites rekenen voor hun diensten maar hebben wij eens gekeken naar wat het maken en onderhouden van een website vandaag de dag nu echt kost.

Onze conclusie: websites zijn veel te duur en de ontwikkeling is niet transparant! Webdesigners maken nog steeds gebruik maken van achterhaalde technieken of steken het verschil simpelweg in hun eigen zak.

Klaar voor de toekomst met Misterdot

Websites die wij voor onze klanten ontwikkelen zijn klaar voor de toekomst. Naast een moderne uitstraling zijn al onze websites ook technisch gezien vooruitstrevend en scoren wij met al onze opgeleverde websites als één van de weinige providers in Nederland een 100% score op de laatste internet standaarden volgens internet.nl. Onze websites zijn voorzien van o.a. SSL, HSTS, IPv6 en DNSSEC.

Bij Misterdot weten wij hoe snel de online wereld verandert, naast het doorontwikkelen van onze diensten verslinden we stapels boeken en blogs om ervoor te zorgen dat jouw website altijd klaar is voor de toekomst.

Een professionele website nodig?

 

Vul dan snel je gegevens in

Contactformulier

Contact per e-mail is ook geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier je telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op.