De e-mail van je domeinnaam kun je bij Misterdot op zo ongeveer alle apparaten en devices lezen. In deze blogpost lees je hoe je de e-mail van Misterdot op je iPhone of iPad instelt.

Het instellen van je e-mail op een iPhone of iPad is eenvoudig, je download het configuratiebestand zoals beschreven in stap 1. Het configuratiebestand open je op je iPhone of iPad, daarna voer je enkel nog je wachtwoord in en je kunt aan de slag.

1. Configuratiebestand downloaden

Vul in de onderstaande box het e-mailadres in waarvoor je het configuratiebestand wilt downloaden en klik daarna op "Download". Je zult dan de vraag krijgen of je het configuratiebestand wilt accepteren.


2. Bestand openen

Nadat je het configuratiebestand hebt gedownload zal je browser je vragen het bestand goed te keuren. Kies nu voor “Sta toe” om het bestand te accepteren.

3. Instellingen controleren

Je iPhone of Ipad opent het bestand en toont je de gevonden instellingen voor het e-mailaccount wat je gaat toevoegen. Kies nu voor “Installeer“.

4. Bevestigen

Om de configuratie te bevestigen vraagt je iPhone of iPad nu om de toegangscode van je telefoon.

5. Profiel installeren

Onderaan het scherm kies je nu voor “Installeer“.

6. Wachtwoord invoeren

Om de configuratie te voltooien is enkel nog het wachtwoord van het e-mailaccount nodig. Dit wachtwoord heb je van ons ontvangen.

Nadat je het wachtwoord hebt ingevuld klik je op “Volgende” en kun je de configuratie gaan afronden.